Over mij

Fotograferen is voor mij het creëren van perfecte beelden en dé kunstvorm waarmee ik mijn ‘artistieke-ik’ de vrije vleugels kan geven en mijn visie en gevoelens kan delen met de rest van de wereld. Het is op zoek gaan naar schoonheid, genieten van mens en natuur, goed leren kijken naar de kleine details en naar de samenhang van alles.

Alles om je heen ziet er anders uit wanneer je begint om de wereld te zien als een fotograaf. Plotseling merk je licht op en vormen, kleuren, gebouwen, bloemen enz… Door actief met fotografie bezig te zijn moet je bewust zijn van alles wat als je wilt vastleggen, het richt je op het nu, en dat is ongelooflijk waardevol… al je zorgen en dagelijkse stress smelten weg als sneeuw voor de zon.

Hoewel reizen één van mijn liefdes is, is fotograferen mijn grote passie. Fotografie is als muziek! Er zijn geen taal- of culturele barrières. Je kunt met mensen over de hele wereld communiceren. Ik sta steeds weer versteld ​​van de bijzondere en waardevolle ontmoetingen die ik op deze manier maak.